Semesterdag 41, den 17 augusti 2019

Så var då dagen här då semestern övergått till ordinär helg. Och just gått är det som jag skulle gjort idag för att fortstta en gammal fin semesterbloggstradition. Nu blev det inte så på grund av anledningar, varav en är den mest svenska av dem alla, nämligen att vädret inte var särdeles bra. Så min prokrastinerande sida, vilken är väldigt stor -- tro mig, sköt upp denna vandring. Får väl se om den blir av imorgon eller om det helt sonika blir ett extrainsatt avsnitt av Semesterbloggen för just detta ändamål. 
 
På tal om ändamål, så är ju ett vanligt sådant när man äter julskinka... Det har ni aldrig tänkt på, eller hur?
 
För att verkligen fira att semestern är över (eller om det var för att dränka den sorgen?) så tyckte jag att jag var värd en liten konjak. Och för att fira att hösten gjort sitt intåg så tände jag ett antal värmeljus. För att kompensera för denna min gubbighet funderar jag i skrivande stund på att dygna för att om möjligt komma in i normal arbetsdygnsrytm så snabbt som möjligt. Denna dygnsrytm har jag dock aldrig lyckats komma in i tidigare år varför jag inte vet varför jag ens försöker i år igen...
 
Trots att jag till middag fixat en vegetarisk "ärtcarbonara" (många matlådor har jag...) så tyckte min hjärna klockan 02:04 att det var dags att äta något som med god vilja skulle kunna kallas "grekisk sallad". Då någon fördig sådan ej gick att uppbringa i det perssonska köket fick Persson själv, alltså jag, slänga ihop något snabbt som åtminstone vid en snabb anblick lämpligen skulle kunna passera som just grekisk sallad. Man vill liksom inte gå emot sin egen hjärna nu när den åtminstone försöker arbeta, eller hur?
 
Det var allt ointressant för idag. Imorgon ska vi tala om det bistra slutet. Och kanske om en promenad. Och ännu mer kanske om en bloggfortsättning även under icke-semestertid, ty min ordbajsande sida behöver utlopp och då gärna med mer eftertanke än här. Vi får se. Kanske imorgon. Kanske inte alls. Kanske på en anslagstavla i Sveg. Det kanske kan ske.
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0