Semesterbloggen 2019 - prolog

Åldringar, ungdomar och ni andra utan åldersnoja (finns ni?)! Jag vet att det varit en lång väntan, men nu är tiden kommen! Vecka 28 står för dörren och det är därmed dags för den så omåttligt populära Semesterbloggen igen! Bloggen som fått mig att lägga till "Influencer" på mitt visitkort. Därmed inte sagt att undertecknads semester börjar då (misslyckade förhandlingar med chefen gör att det först blir vecka 29…sorry…), men är det vecka 28 så är det Semesterblogg. Och en som är tio år fyllda klarar sig hyfsat bra själv. Åtminstone första veckan.

 

Blir det en kanonsäsong så kallar vi det för ett hejdundrande tioårsjubileum (då fjolårets kalas blev inställt på grund av anledning). Blir det en kommunalbeige tillställning med enbart mandelkubbsdoftande revisorer så kallar vi den för den trista elfte säsongen. Det enda vi med säkerhet vet är att det blir en säsong och att vi om fem veckor kan samtala i smågrupper och utvärdera det hela; kanske samtidigt som vi har dilldoftande kräftspad rinnande ner längs underarmarna när vi jämför med hur det var 2009 när denna blogg föddes. Eller om vi vill jämföra med just den säsong som var er favoritsäsong – vilket det nu kan vara.

 

Så, ”blir det då några stora nyheter i år?”, undrar säkert en och annan nervöst lagd läsare som inte riktigt känner till undertecknads ibland lite väl nostalgiska och nymodighetsoroliga läggning. Självklart blir det inte det! Även i år kommer det att avhandlas ämnen vars gemensamma nämnare är att de är oväsentliga. Måhända kryddade med någon, i mitt tycke, lagom rolig ordvits. Högst eventuellt, alltså.

 
 
 -Hur vet man att en snigel har läs- och skrivsvårigheter?
-Den raggar på singel.
 

Härmed förklarar jag 2019 års upplaga av Semesterbloggen för invigd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0