Semesterdag 12 (eller 19), den 25 juli 2014

Ibland får man för sig dumma saker. Så här i semestertider rör det sig ofta om den optimism över allt man nu ska hinna göra i allmänhet och hur snabbt man ska klara av detta i synnerhet. Denna semester var inget undantag, utan full av förhoppning om att jag nu skulle bli en ordningsam och mer hälsosam person satte jag upp ett mål om att jag under semestern skulle gå/traska/promenera/flanera minst 10 mil. Det är ju trots allt enbart drygt 3,5 kilometer per dag.

 

Om jag kommer att misslyckas flagrant med detta mål? Jovars, det mesta pekar på det. Snart halvvägs in på semestern har jag nämligen lyckats promenixa exakt två gånger på 3,21 respektive 10,08 kilometer. Det innebär att jag enbart har knappt 8,7 mil kvar att vandra. Kämpa på!

 

 

Istället för att ägna mig åt egentligen helt meningslösa vandringar har jag gjort annat. Idag har jag exempelvis svartmålat tre stycken brädor på totalt drygt åtta meter. Dessa meter hjälper mig föga i min jakt på 100 kilometersmärket. Men jag har åtminstone gjort något som gränsar till att vara nyttigt. Nu återstår bara att komma på vad jag ska använda dessa nymålade tingestar till.

 

Ööhh, förresten. Jag satte upp ett mål om att jag skuklle cykla en viss sträcka under semetsern också. Min blyghet förbjuder mig att säga hur långt, men hittills har velocipedhjulen rullat ganska exakt noll meter.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0