Semesterdag -1 (eller 7), den 12 juli 2015

Första riktigt lediga dagen och så mycket att göra. Så vad gör man då? Jo, i princip ingenting mer än traditionella semestersysslor. Fisketuren blev framflyttad så tysken får vänta på sin första fiskerunda.

 

 Jo, jag började dagen med att bege mig till en brevlåda för att därpå lägga gårdagens alla fakturor. På bilden ser ni dock frukostdukningen i form av bordskuvert.
 

Eftersom jag sällan går raka spåret så tog jag vägen om Vinslövssjön på vägen hem. Ja, sjö och sjö förresten, just nu är den i princip tömd i väntan på att bli utgrävd och återigen en sjö. Vattnet verkar dock vara syrerikt, för det råder ingen andnöd.

 

 Efter att ha konverserat en bra stund med grannen så var det så dags för en säsongspremiär. Det var dags för årets första sejour i den nya hängmattan! Recension kommer senare.
 
 Alla som har semester grillar, så varför skulle jag vara sämre? Jag behövde dock lite hjälp innan jag fick till glöden, så jag ringde ett kol-center.

 Semester och söndag -- dags för söndagspipan! Jag till höger och ett annat original till vänster. En sann idol som namnet till trots gärna klädde sig i väst.
 

Dessutom hann jag med att -- håll i er nu -- stryka sju stycken skjortor och efter stor vånda slänga några (vadå, femton år är väl ingen ålder på en skjorta!?). Men det talar vi tyst om.

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0