Semesterdag 16 (eller 23), den 28 juli

Resan fortsätter och idag blir det i igenkänningens tecken...
 
För vi börjar med ett kärt återseende efter fyra år: Karlsborgs Fästning. Detta för att få upp konditionen (språngmarschen under guidningen gör sig fortfarande påmind) och dessutom ta...
 
 ...riktiga kanonbilder utan att inneha någon canonkamera. Den uppmärksamma läsaren märker att färgen är ny sedan förra besöket.
 
 Erkänn att även du läste "Fästingstorget"? Jasså inte, då behöver vi nte fästa oss mer vid det.
 
 En skymt av solen under gårdagen och lite blå himmel idag! Sommaren visar sig verkligen från sin bästa sida!
 
 Många tror felaktigt att "Moment 22" överfördes till förlaget med denna manick. Ytterligare andra vill hävda att nämnda bok skrevs av en spökskrivare, men det är inte Heller rätt -- det var värre än så.
 
 Tips för er med riktigt sur mage!
 
Sommarstaden Hjo var riktigt full med turister! Staden vill gärna uppvisa en kärleksfull sida med sin slogan "I Love Hjo", men iklädd min ungdomliga huvtröja kändes det mer passande med "Yo!" .
 
Kulturjakten gick vidare i Yos kyrka. Min felläsningsform var på topp och jag tyckte därför att det stod "glömma". Nu gjorde det inte det, men nog hade det varit lite roligare?
 
 Du har ett jobb. Du ska registrera en domän till "Hjo Frisören" (ja, särskrivningsnerven sitter i kläm). Du tänker att du är som klippt(!) för det jobbet och registrerar..hjofrissoren.se. (För hugade spekulanter kan nämnas att i skrivande stund är "hjofrisoren.se" fortfarande ledig).
 
Nere i hamnen var ett (räls)brott begånget. Rälsen hade försvunnit spårlöst. Polisen fick tips om en trainee på SJ, men ville inte utifrån det dra för stora växlar.
 
 Slutligen...kan man bli annat än glad när man ser sådant här?
 

Slut för idag. Imorgon fortsätter vi mot...någon annan ort.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0